07.12.2020

Ga de donkere dagen door met Vakgarage Dallinga! Profiteer nu van onze verlichtingsactie!

Ga de donkere dagen door met Vakgarage Dallinga! Profiteer nu van onze verlichtingsactie!

De dagen zijn weer korter en het weer is slecht. Vooral tijdens de donkere maanden, wilt u goed zien en gezien worden als u in de auto rijdt. Het is daarom belangrijk dat u goed werkende verlichting heeft!

Verlichting

De verlichting van uw auto heeft meerdere functies. Een koplamp zorgt dat u iets ziet, maar ook dat u goed wordt gezien door uw medeweggebruikers. Zonder werkende richtingaanwijzers kunt u uw intenties in het verkeer niet aangeven. En hoewel u het mistachterlicht heel weinig zult gebruiken, is het wel zo fijn dat het werkt wanneer u het nodig heeft. Laat uw verlichting gratis controleren bij ons. Plan vandaag nog een verlichtingscheck!

Zijn uw koplampen al aan vervanging toe en wilt u rijden met scherp, wit licht? Laat uw lampen vervangen door de WhiteVision ultra lampen!

 

Philips WhiteVision ultra lampen geven u tot 60% meer zicht!

Ga voor een strakke look met de nieuwe Philips WhiteVision ultra-halogeenkoplampen. Deze lampen hebben de nieuwste coatingformule die zorgt voor een verbluffende kleurtemperatuur van 4200 Kelvin (van toepassing op H4, H7). Het zijn de witste legale halogeenlampen voor op de weg en de perfecte keuze als u op zoek bent naar een coole, stijlvolle upgrade.

ACTIE!

  • 2x H4 stadslichten incl. montage, nu voor maar €39,99,-
  • 2x H7 stadslichten incl. montage, nu voor maar €49,99,-

Profiteer nu van deze actie! Plan online een afspraak om uw verlichting te vervangen.