Kleine beurt in Delfzijl

Bij Vakgarage Dallinga wordt uw auto gecontroleerd op een aantal essentiële punten. Omdat een auto vol techniek zit en veel bewegende delen heeft is periodiek onderhoud belangrijk om de levensduur van uw auto te verlengen en uw veiligheid te waarborgen. 

Wanneer is uw auto toe aan een kleine beurt?

Er zijn veel handige vuistregels om te weten wanneer uw auto aan onderhoud toe is, maar een officiële regel kan Vakgarage Dallinga niet geven omdat elke auto anders is en omdat er in elke auto anders gereden wordt. Zorg wel dat het onderhoudsboekje bijgehouden wordt, dit is het logboek van de auto. 

Vakgarage Dallinga voorziet u van advies

Wanneer het onderhoudsboekje onverhoopt toch verloren is geraakt of niet bij de aankoop ontvangen is, dan kan u in Delfzijl altijd langs Vakgarage Dallinga om vrijblijvend advies op te vragen. Zo checken we uw remmen, de verlichting, de schokdempers en de accu en controleren we het interieurfilter en alle vloeistoffen, en vullen we bij als dat nodig is.

Bent u op zoek naar een goede garage om een kleine beurt aan uw auto uit te laten voeren in Delfzijl? Kom dan langs Rondeboslaan 11 in Delfzijl (Groningen). Of neem contact op via mail werkplaats@dallinga.nl  of bel naar 059-6630130.

Contactgegevens

Vakgarage Dallinga
Rondeboslaan 11
9936 BJ Delfzijl

tel.: 059-6630130
mail: werkplaats@dallinga.nl