JAV_101116_056

BEDRIJFSWAGEN ONDERHOUD

Als ondernemer wilt u volledig kunnen vertrouwen op uw bedrijfsauto of wagenpark. Stilstand is verlies/achteruitgang. Om zonder problemen van A naar B te blijven komen, is het belangrijk dat de bedrijfsauto of het wagenpark wordt onderhouden. Vakgarage Dallinga helpt u hier graag bij.

Bij Vakgarage Dallinga kunnen we u het onderhoud aan uw bedrijfsauto of wagenpark aanbieden welke het beste bij uw bedrijf past. Zo beschikken wij over vakkundige monteurs en moderne apparatuur, hierdoor kunnen wij onderhoud bieden aan alle merken en types bedrijfswagens. Ook mede door onze ruim opgezette werkplaats, hefbrug en ingerichte werkplek voor bedrijfsauto's is er ruimte voor haast iedere bedrijfsauto, van kleine bestelbus tot grote bakwagen.

AUTO ONDERHOUD EN REPARATIE DELFZIJL

Een bedrijfsauto heeft net als elke andere auto regelmatig onderhoud nodig. U wilt graag dat uw bedrijfsauto u niet in de steek laat, u moet er natuurlijk uw brood mee verdienen. Het regelmatig laten onderhouden van uw bedrijfsauto zorgt ervoor dat deze de waarde langer behoudt en het zorgt er ook voor dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Tijdens een onderhoudscheck bij Vakgarage Dallinga is het mogelijk dat defecte onderdelen aan de auto ontdekt worden voordat dit schade toebrengt. Vakgarage Dallinga verricht op vakkundige wijze onderhoud en reparatie aan uw auto. Heeft uw bedrijfsauto onderhoud nodig en woont u in of nabij Delfzijl, kom dan gerist langs bij Vakgarage Dallinga. Wij voeren onderhoud uit aan elke bedrijfsauto, van elk merk.

Geeft uw bedrijfsauto de periodieke onderhoudsbeurt aan in het dashboard, of voelt u dat de bedrijfsauto toe is aan een onderhoudsbeurt of reparatie? Maak dan een afspraak en rijdt vooral niet te lang hiermee door. Vakgarage Dallinga gelegen aan Rondeboslaan 11 bekijkt uw bedrijfsauto en bepaalt altijd voorafgaand aan de onderhoudsbeurt wat de kosten zijn. Dit bespreken zij dan ook op u.

AFSPRAAK MAKEN

Wilt u meer weten over bedrijswagenonderhoud bij Vakgarage Dallinga? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 059-6630130 of mail naar werkplaats@dallinga.nl.
Bedrijfsauto onderhoud nodig in Delfzijl, provincie Groningen? Klik dan op onderstaande button om een afspraak te maken.