JAV_101116_028

CAMPER-ONDERHOUD

Wij zijn gespecialiseerd in onderhoud en reparatie aan uw camper!

ONDERHOUD AAN UW CAMPER

Onderhoud is niet alleen belangrijk voor uw auto, maar ook voor uw caravan of camper. Breng daarom eens per jaar uw camper langs voor onderhoud. Zo gaat u met een betrouwbaar en veilig kampeermiddel op vakantie. Bij een onderhoudsbeurt wordt uw camper door een van onze vakkundige monteurs gecontroleerd aan de hand van controle punten. Zijn er reparaties noodzakelijk, dan wordt dit met u besproken. Wanneer dit akkoord is bevonden door u, dan zullen wij de reparaties uitvoeren. 

ONDERHOUDSBEURT CAMPER

Gaat u binnenkort op vakantie met uw camper? Ga dan zorgeloos op pas met uw camper na een onderhoudsbeurt bij Vakgarage Dallinga. Tijdens een onderhoudsbeurt controleren deskundige monteurs uw camper onder andere op de volgende punten:

 • Banden (draagvermogen, droogtescheuren, profiel, spanning)
 • Koppelingen
 • Losbreekinrichtingen en kabelaansluiting
 • Gasfles, vulslag, leidingen (visuele controle)
 • Remmen (parkeerrem oplooprem)
 • Stabilisator
 • Chassis
 • Wielen (as, lagers)
 • Uitdraaisysteem
 • Neuswiel
 • Elektrische installatie

GEEN REPARATIE ZONDER OVERLEG

Mochten onze monteurs gebreken tegenkomen, dan nemen zij contact met u op. Hierbij adviseren zij over eventuele reparaties of vervanging van onderdelen. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan, alles wordt in overleg gerepareerd of vervangen.

APK-KEURING VOOR UW CAMPER

Iedere auto zal eraan moeten geloven, zo ook een camper, de APK keuring! Deze Algemene Periodieke Keuring is een veiligheidscheck die door de overheid is ingesteld. De keurmeester toetst de auto op basis van drie onderdelen, verkeersveiligheid, milieu en registratie. De APK keuring is ook het moment waarbij eventuele gebreken aan de auto zichtbaar worden. Dit zorgt ervoor dat dit niet meer schade aanricht dan nodig is. Zonder geldige APK-keuring mag u niet rijden.

Bij Vakgarage Dallinga bent u aan het juiste adres voor deze autokeuring in Delfzijl. Vakgarage werkt merkonafhankelijk en is daarom altijd in staat uw auto te keuren. Alle Vakgarages zijn RDW-erkend.

EERDER APK KEUREN

Wist u dat het mogelijk is om camper vanaf twee maanden voor de APK-vervaldatum al te laten keuren? De nieuwe APK-vervaldatum blijft dan gewoon hetzelfde; plus 1 jaar. Dat betekent dat u de volgende keer dus niet eerder hoeft te komen keuren.

WELKE APK-KEURING HEEFT UW CAMPER NODIG?

Wist u dat er twee verschillende soorten APK-keuringen zijn voor campers? Welke APK-keuring past bij uw camper, kunt u hieronder vinden.

 Gewicht camperFrequentie APK (in jaren)
APK 1>3500 kg3-1-1
APK 2<3500 kg1-1-1

AFSPRAAK MAKEN

Wilt u een afspraak inplannen voor uw camper? Maak dan online een afspraak via de afspraakplanner of neem contact op via 059-663130.